är irriterad på människor

jag kan känna mig jätte lätt irriterad på människor har jag märkt. speciellt om jag är hungrig, haha. typ om man går på affären så står det nå människor med sina breda vagnar mitt i gången och har nå jäkla möte. nej, dom är inte alls i vägen för någon. stå kvar där ni.

idag snaggade vi tösen, tog lite längre än tänkt så vi fick rätt bråttom till affären sen. vi skulle köpa lite grillkäk osv. efter det slängde jag hem mina matvaror och hämtade inlinesen. var vrålhungrig efter att inte ätit på hela dagen! vi tänkte ta ett snabbt stopp vid banken så att vi fick ta ut euro inför barcelonaresan. då hör jag att en bil inte får igång bilen. så ser jag att ena kvinnan börjar vinka till mamma och skriker hallååå??? då hade dom fått soppatorsk. så frågade hon mamma om vi kunde fara och hämta bensin till dem, shell är ju såå långt borta. kände mig sjukt irriterad. då går andra kvinnan ut ur deras bil och går mot våran bil och tänker öppna passagerardörren fram, hell no, tänkte jag som har en tendens att bli lite bitchig när jag är hungrig. den kvinnan är väl ökänd för hennes tokerier kring grankullen också. så jag trängde mig förbi henne och stängde dörren. så ropar hon "men var ska jag sitta??!", hon skulle alltså med hela långa vägen till shell då. om blickar kunde döda alltså, för glad var jag då inte! haha det var det.

sen blir jag sjukt irriterad på folk som börjar berätta något, så berättar dom bara A och inte B. vad är vitsen med att ens börja berätta då? då vill man ju egentligen berätta men så leker man bara svår eller något.

nu var min irritation bortblåst. jag har varit ledig i två underbara dagar, har varit välförtjänt. imorgon ska jag jobba sista dagen, sen är det emilias konfirmation på söndag. och lite senare på söndag bär det av mot luleå för att spendera natten hos fröken wallo, och sedan vidare mot barcelona på måndag morgon. vi har en bunt taggade bruds!!! :)

imorgon efter jobbet tänkte vi ta och kolla eurovision hos linda. alltså jag är ju ingen schlager-brutta för 5 öre, men kollade ena semifinalen och tyckte det var så sjukt dåliga bidrag så detta bör ju ses :) men däremot tycker jag att loreen är skit bra.

nåja, jag har ju som vanligt den senaste tiden varit dålig på att uppdatera. får se om jag hinner uppdatera innan barcelona.

ska ha ett par riktigt bra dagar i barcelona, ska bli oförglömligt! såklart när man åker med bästa brudarna!! gänget är ju inte komplett, men vi är några av tjejgänget som åker iallafall :) önskar mig själv och brudarna en fantastisk vecka med sevärdheter, skratt, öl, sol och allt möjligt! på fredag är vi hemma på svensk mark och då åker jag och wallo-bruden till grannkommunen och festar med lite folk!

trevlig helg allihop! ciao

dålig update

har varit sjukt dålig på att uppdatera!! har haft mycket att göra, jobbat, motionerat, ätit, sovit och försökt klämma in lite tid för vänner. jobb imorgon, sedan är jag ledig på söndag! dock upp och jobba 05.00 på måndag. får bli en lugn helg för min del:)

nästa vecka blir det sista jobbveckan innan vi sticker till barcelona!! är så sjuuukt taggad, och känns behövligt:)

idag bokade även pappsen våran thailandsresa. vi kommer att fara i december! jag, linda, emilia, pappa, seija, farmor och farfar. pappa fyller 50 år och fammo fyller 70 år, så pappa bjuder. niiiiz. kan bjussa på någon bild på hotellet.

nu ska jag springa ner till tvättstugan sen duscha och så småningom försöka slappa lite. ciao






motto: ta vara på vad du har.

hej. idag har jag haft en skitdag. började med att jag vaknade upp på soffan nångång 7-8, sovit där hela natten under en filt, det var kallt och jävligt. orkade fan inte gå till sängen.. steg upp och stack till grankullen, sen på en promenad.

vi for till farmor och farfar allihopa för att kolla resan. dock bokade vi inte den, då pappa ville fara till resebyrån imorgon.

kom hem, var tröttast på planeten, började städa. sen sket lillan på toamattan. WHY??? och jag har mens.

det var min crappydag, nu ska jag bara ligga och lyssna musik tills jag somnar. eventuellt slå på ett avsnitt pretty little liars om jag orkar. imorgon jobbar jag och imorgon är en bättre dag!


barcelona nu tack!!!!:)

hejdå.

28 maj

nu har jag såklart inte bloggat på skit länge igen. har väl haft en del att göra. men den 28 maj har iallafall jag, mikaela, linda och jennifer bokat resa till calella och barcelona! vi ska vara en "långweekend" typ, mån-fre. alltså 5 dagar och fyra nätter. är sjuuukt taggad! linda kom ju faktiskt hem därifrån i fredags men hon hann väl inte se så mycket av barcelona så vi bokade in henne i resan också :) vi ska bo på ett fint hotell i calella, som ligger på costa brava kusten norr om barcelona. finns det någon som har några tips av vad man BÖR se i barcelona? nu har vi ju inte så mycket tid så vi kommer ju knappast hinna med allt! men ge gärna tips ni som varit där, eller bara hört om något ställe man måste se! förutom de självklara som la sagrada familia, font mágica/montjuic osv. jätte tacksam för tips!
först tänkte vi bo inne i barcelona, men vi valde calella för att linda hade pratat bra om det, samt att vi får möjlighet till lite solsemester också. det är ju storstadssemester först och främst men vem säger att man inte kan kombinera:))
jag är typ bästa vän med google just nu och söker på allt och inget! jag är ju research:arn #1 har jag fått höra! hehe.
annars då, i veckan ska vi nog också boka thailandsresa! kommer att vara i thai över jul.
nå, vi hörs!
calella

RSS 2.0