90% säker..

..på att det är tisdag idag??? jo, nog är det väl det.
har egentligen inget speciellt eller roligt att berätta! så kör väl det vanliga och berättar vad jag gjort idag! inget speciellt faktiskt. låg och drog mig i sängen till kl. 11, sen började jag laga värsta brakarlunchen som hade räckt till en hel armé.. eftersom det blev så mycket så bestämde jag mig för att gå till grankullen och dela med mig av mängden mat till morsan och syrran. var varmt ute idag. så efter lite kaffepimplande/allmänt förhör med morsan, så kom jennifer. vi satt i solen, kedjerökte och bara njöt. fast det blåste ju lite ändå men :) och där, just där(!) började mitt knäppa humör (eller började kanske redan igår, eller förrgår..), och fortsatte ända tills jag kom hem igen, haha. såklart tyckte dom där hemma att jag var irriterande och ger huvudvärk (speciellt linda, med ett stort rött utropstecken efteråt). fast lite skratt lurade jag ur dom där tråkmånsarna :)
det var min dag! kort, ja. självklart. eller for och handlade med morsan, träffade faffas syrra. hon är ju alltid trevlig! kände dock typ inte igen mig, men hon trodde väl att det var ca. 2 år sen sist. kanske det var, men själv har jag väl sett henne strosa runt på min arbetsplats då och då!
sen ringde ju emil förresten! vilken knäppgök :) nå, blir och övernatta en natt hos emppo också när vi drar till sthlm. virrig som han är så trodde han ju att jag menat att vi skulle komma nu i april! typ imorn eller något. han är ju sig lik iallafall!
det var det. hejdå! eller kanske ska bjuda på en bild också! vissa (bl.a jag) är ju kvar i den där åldern då man bara "bläddrar" och kollar bilder ;)

och bilden få bli den här! den här är från sista året på gymnasiet, tagen för ungefär 1,5 år sen! vilken bra klass vi var! när ska vi ha reunion tjejeeeer? -vilken blondie jag var.


vårkänslor

visst börjar vårkänslorna komma nu? har varit soligt idag, dock lite blåsigt, men annars jätte skönt! och det bästa med det? jo, jag har varit ledig! så hann städa också. sen for jag på tositori med frida, hon skulle tömma hennes bord. vi tog en kaffe hos mig, sen drog hon. och sällskapssjuk som jag känner mig just nu så drog jag till syrran, svängde först förbi på jour livs och köpte lite fika. sen bestämde jag mig för att gå hem helt plötsligt (och göra vad????), så var det någon mystisk stekare som plockade upp mig och gav mig skjuts den "långa" vägen hem.

hann inte vara hemma så länge innan sällskapssjukan började komma igen, så svamlade med syrra2 i telefon ett tag, sen fick jag nog och gick tillbaka till linda!

vad jag har blivit dålig på att blogga igen.. hm.. är ledig imorn! skönt! hoppas på soligt vårväder! ska iallafall spendera lite tid med jennifer tänkte jag! peppade ju henne att komma till stan och det är ju inte varje dag man ses:)

är det inte konstigt hur man kan ha kommit så bra "överens" med någon och sen är man typ allergisk? tråkigt men så är det.




bara för att jag saknar thailand



hade nog inget mer på hjärtat, tja!



friiiday

freeedag freeedag, sitter man här hemma och ugglar! aja det är väl lika, rätt så tidig uppstigning imorgon!

varit i luleå nu torsdag-fredag, hälsat på pde, som jag lovat o hälsa på nu i evigheternas evighet! nå det var trevligt :) jag och jennifer tog samma buss till luleå, så när vi kom fram gick vi till smedjan och mötte upp peeder. bjöd mister på en kopp kaffe medans jennifer käkade lunch. vi drog med mr. rock n' roll på några affärer och småshoppade lite, hade behövt fylla på garderoben osv rejält men nångång säger nog kontot till.. får vänta till stockholmsresan! jag och frida ska till sthlm+norrköping i maj! ev. nyköping också. nyköping ifall vi får hälsa på emil, annars far vi dit för att shoppa och träffa tåre och arsim! eller morsan och farsan kanske låter mer bekant?

efter att vi gått runt på stan i luleå så kom niklas och hämtade jennifer, och jag och pde drog till pakistan. vi skulle slå till med en riktig brakar-fin-middag men slutade med makaroner och köttfärssås, fast det kan ju vara finmiddag, eller? tog ett tag tills käket var klart så vi tog en bärs som förrätt! och efterrätt. sen kom jennifer och niklas till pakistan, de hade hyrt nån film "himlen är oskyldigt blå"? tror jag den hette.. verkade utspela sig på typ 80-talet? inte världens bästa film, men rolig emellanåt.

efter filmen drog paret rutvik hem. så jag och pde bestämde oss för att kolla en till film, men knappt halvvägs in i filmen blev jag jävligt trött så vi gick och bäddade åt mig, såklart var jag inte lika trött när jag väl kom till sängs men fick somna med lite musik i öronen. innan ögonen blev som bly hann jag smida planer att jag skulle stiga upp tidigt och fara och studsa i pde's säng, men somnade om så blev typ tvärtom istället :( heh.

avslutning på tripen fick bli lunch med jennifer på baan thai. sen bussen hem till happis!

eftersom jag blev så trött när vi började kolla filmen igår så tänkte jag att jag kikar den nu, så det är precis vad jag ska göra! om den vill tanka klart idag dvs.. kan typ inte tanka på min dator för har mobilt bredband så i-net börjar gå så söligt, men har tråkigt :)


that's about it, ciao!



http://www.youtube.com/watch?v=F0IaENSkUIo





den här lillen blev glad när jag kom hem :)




efter regn kommer solsken

det är ju ett bra uttryck, eller hur?

de senaste dagarna har jag känt mig glad och fundersam. men även arg! låter nästan som pms... på allt det så har det bara varit några ynka timmars sömn om nätterna, men det kanske jag borde vara van vid i det här laget? nja, trött är man väl alltid. man får ta all den energi man har med sig till jobbet, där den förbrukas ganska snabbt under hektiska dagar! sen när jag kommer hem så är jag dötrött, men ugglar ändå långt in på småtimmarna. får nog skylla mig själv :) men det är inte lätt.

mitt huvud har varit en karusell under en lång tid nu, men det börjar nog kännas som att det saktar ner lite.. :)

idag har jag varit trött efter jobbet, men var ändå trevligt att få umgås lite med tjejerna och kolla film osv! vi kollade brothers och den var jätte bra. kunde kanske ha förlängt slutet lite men. nu är jag ledig tre dagar!! ska ta och åka till pde på tors och vara där en natt! har ju lovat honom allt för länge, han flyttade ju trots allt i höstas, heh..



nåja, det blir nog bra nu!


 
ibland gillar jag inte denna kisse. dit klättrar hon upp när jag ligger och sover också.




ibland däremot gillar jag lillgumman!



idag gör det inget om jag sitter uppe och ugglar! ciao


hoppsan

ja, det var visst ett tag sen jag skrev. har helt glömt bort? eller så kanske jag inte har haft något att skriva? inte för att jag vet om jag har det nu heller?

aja. ihelg har jag gjort högskoleprovet, gick väl sisådär. som det kändes. sen har jag tagit en bastu och några bärs med syrran i deras nya lägenhet. och på söndag jobbade jag! började dagen bra? nja, låste in min nyckel i skåpet direkt på morgonen så med hjälp av kaj fick vi klippa sönder mitt lås och det var det! hann ha lås i kanske 1 vecka.. det var inte meningen att jag skulle ha lås helt enkelt!

på kvällen umgick jag med jennifer och mirre. trevligttrevligt att umgås med jennifer för en gångsskull :) var ett tag sen.. så vi körde en repris idag också! lyssnade på massa gamla nästan bortglömda band, NOSTALGI!!!! på hög nivå. snäll som jag var följde jag hem min gamla vän, trots det blaskiga vädret! men behövde lite luft!

varför skriver jag vad jag gjort? inte särskilt intressant, he :)

hur ofta händer det att tre vänner är ledig samma helg? ALDRIG, nej men nu inträffar det! jo, jag, annika och mikaela är lediga! nästan helt iallafall! så vi har bokat bastu på torne stadt på lördag. jennifer är å andra sidan också ledig men hon var väl inte säker, men välkommen är hon iallafall! behöver lite girlsnight :)


nefyfan, nu är klockan kvart över fyra så jag säger GODNATT! (godmorgon för vissa säkert) men godnatt för mig! ska försöka att inte sova bort hela dagen så ställer klockan på 10 tror jag, sen får vi väl se. råkade sova ända till 12 idag, fast la mig ändå ganska tidigt igår?


GODNATT!

RSS 2.0