hej!

har inte skrivit på ett bra tag. har bara glömt bort tror jag. kan ju skriva vad som har hänt den senaste tiden så kan ni ju anteckna sen...


förra veckan så var jag i paltamo och kajaani. gammelfammo dog för någon vecka sedan så vi var på begravning i kajaani. kände inte henne så väl, iom att hon endast var finsktalande och har inte varit där allt för ofta. men det är ju aldrig kul med begravning. var iallafall ganska kul att träffa släktingar, men lite trist att det alltid ska ske i samband med begravningar..
efter begravningen så for vi till stugan, utanför paltamo. älskar det stället. för er som inte vet var kajaani/paltamo ligger så ligger det ungefär i mellersta finland i inlandet, mer mot ryska gränsen än mot kusten. ska fara tillbaks till stugan i sommar om man hittar nån lucka mellan allt jobb :)

sen då.. just ja, jag och frida skulle egentligen åka till stockholm nästa vecka och hälsa på tåre och arsim (som vi träffade i thailand) samt emil min vän! tyvärr blir det inget :( vi skulle boka biljetterna men så var hembiljetten slutsåld på sas och skyhög på norwegian.. typiskt! hade verkligen sett fram emot det. men vi får lov att ta det nån annan gång helt enkelt! så får jag och frida ta och hitta på något kul till nästa helg istället när vi båda är lediga och förtjänar att göra något roligt ;)


nu har jag varit ledig i tre dagar och har bl.a hunnit med att fara till luleå och slösat lite pengar. fick iallafall en del grejer, men min favorit pryl jag köpte är nog mitt nya headset som jag köpte till iphonen. min kära lilla katt bet ju givetvis sönder mitt headset så fort jag glömt framme dom, så hann använda dom en gång.. men jag lärde ju mig en läxa!

imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt! men är lite jobbigt på jobbet när jag går på dieten, jag får inte i mig så mycket som jag hade behövt! har gått på diet en vecka nu, fifan :) börjar sakna varm mat! nå, sen blir det jobb heeeela helgen, sen är det måndag, och det gillar vi :)




ha det bra! ska bjussa på någon bild




morfar



vårväder i stugan

RSS 2.0