jag saknar dig..

..den filmen ska jag kolla! eller rättare sagt, hade tänkt! hämtade min stooora kudde, hällde upp lite hallonsoda och kände mig redo för en tvåtimmars film! vad hände då? jo det är nå fel på filen så VLC måste "reparera" filen innan den kan spelas, och det tar ju skiiit lång tid :( tänkte ju att jag skulle börja se filmen i tid och försöka gå och lägga mig tidigt idag! har öppning på jobbet lör-sön-mån så vill ju känna mig pigg!

under nästa vecka kanske jag sticker till stugan om vädret tillåter! extremt skönt ifall jag skulle få komma ut på ön lite! om jag inte åker på jobb dvs! är så less på att bara vakna-äta-sova i princip under lediga dagar. jag är ju skit glad över att jag fått börja jobba igen, och trivs ju såklart skit bra som vanligt med arbetsplatsen och arbetskollegorna. men i vardagen känner jag ba blää, finns inget jag brinner för! när man var yngre var ju allting så lätt! hade flera hobbys! alltså jag älskar ju att resa, men att finna tid och pengar för sånt just nu finns ju inte på min karta. vilket är trist.

nåja, ska försöka bestämma mig nu om jag ska kolla på medans filen "repareras" väldigt långsamt, eller om jag ska ta och kolla någon gammal film jag har på datorn som jag FÖRMODLIGEN sett minst 5 gånger. tough one.

moi!

workiworki

hejsan! imorse blev jag väckt av att jag fick ett sms av min chef, han ville att jag skulle komma och jobba. jag ba var när? så steg jag upp och gick för att tvätta ansiktet, somnade ju ganska sent igår så var helt yrvaken. så ringde min telefon och jag stod helt still och funderade "var fan la jag mig telefon?" sprang runt läggan ca tre gånger innan jag hittade den. det var alexander, han hoppades på att jag skulle hinna till 9.30, klockan var ju strax efter 8.30 så fick lite panik och uscha vad trött, men försökte vakna lite och började gå 40 min efter det till jobbet. i och med att jag inte fick nå kaffe på morgonen eller hunnit vakna ordentligt så har jag känt mig extremt trött idag.

slutade 20.00, det regnade lite ute så maria frågade om jag ville ha skjuts hem. for först förbi på coop, sen hem. turbo-lagade mat för var verkligen vrålhungrig! usch, kände att jag kastade i mig maten.

imorgon börjar jag 9.30 igen och slutar även 20.00. hoppas att det är ätbar mat på jobbet för fanken orkar inte laga mat till imorgon! kylen börjar dessutom eka tomt igen.

kom just ur duschen och ville verkligen aldrig stiga ut därifrån. vred på värmen hela tiden och tillslut hade jag inget kallvatten alls på. nu är jag skit trött! är väl lika att lägga sig snart så man är pigg och glá imorgon! har förövrigt haft en bra dag på jobbet idag, fick jobba med mina favorit-fighters på jobbet, katten, sussu och marro :) till sommaren kommer också lotta tillbaka och då är vi, bästa säljgänget, förenade igen =D

är ledig onsdag-torsdag-fredag än, vad jag vet! på onsdag, om plikten låter mig, så ska jag nog färga syrrans hår :)

nog för ikväll! råkade se att jag publicerade youtube-klippet i lite större upplösning än vad det var tänkt, men skit samma! ciao och godnatt

tyler ward

alltså hans covers är så sjukt sköna! låter det shufflas runt med endast hans låtar just nu! heh

annars då, har inte uppdaterat på någon dag. just nu ligger jag i sängen och ja, lyssnar på musik då! försöker bli trött! nu är man ju lite lost också när klockan har ställts om.

ihelg har jag umgåtts med jennifer, vi har fått ha lite jen-jen-time! sen har det varit lite vin och öl också! har en härlig bild på mig och emil men har inte orkat föra över bilder till datorn!

jag älskar att ligga i sängen med datorn om kvällarna och ha chill musik på! livet känns antigen helt kasst eller underbart! just nu känns livet ganska bra! visst jag känner mig ganska ensam och har mina stunder då jag nästan kramar ihjäl katten. men jag fick börja jobba redan i fredags på ikea, känns grymt skönt. älskar mina kollegor och älskar jobbet. tror inte det går att få så mycket bättre i jobbväg?

jag har börjat drömma en massa! jag brukar inte drömma så mycket, som jag kommer ihåg då alltså. det är allt från bra drömmar, ni vet sådana som man aldrig vill vakna upp ur, till helt konstiga drömmar. jag drömmer sällan mardrömmar, eller det kommer väl periodvis. jag hatar mardrömmar, speciellt om man vaknar upp mitt i natten själv i en mörk lägenhet.

imorgon måste jag nog ta och ringa skolan jag sökt till, har mailat dem förra veckan ang. var jag ska skicka mina arbetsintyg, man måste tydligen skicka dem med post? mailet har väl hamnat i någon info-korg, nä vettefan. men vill juuuu veta, bara så att allt är klart! tänker säga upp lägenheten sista april tror jag, så har jag till sista juli på mig. jobbar till 5 augusti, kommer jag in på skolan så börjar den den 20 augusti. får väl bo ev. i kukkola eller så undertiden då jag är utan lägenhet. kommer jag inte in, så bör jag väl få veta det i juli antar jag? då är det bara att börja söka ny lägenhet. alltså jag trivs ju i denna annars, men nä, ändå inte..

usch vad jag känner att jag grubblar på saker. livet kanske.

det kom en gäsp! kanske börjar vara trött :)



jag igår!






och en tyler ward cover på det! ciao och godnatt!

trött chey!

känner mig lite tröttis. äsch! fick goda nyheter, pratade med min gamla och blivande chef alexander, han ville att jag skulle börja jobba redan nästa vecka!! :) känslan när man fick två sms av netwic var king!!
nu är jag återigen på google chrome, så alla stycken åker som sagt ihop. ska väl fatta mig kort, jobbigt att läsa annars!
snart tänkte jag nog sticka till linda när hon slutar jobbet! kanske skulle äta lite först, så måste göra det typ NU!
HEJ!

google chrome igen!

så jobbigt är det väl inte att öppna explorer, men explorer är tungt segt!
har haft min andra lektion idag, gick bra! nästa vecka på onsdag har jag igen, kvällskörning :) kan det inte bara gå undan!! skaffade nya böcker idag också så öppnade böckerna direkt jag kom hem, har gått igenom 50 sidor och styrkt under allt jag anser jag bör kunna! ska försöka plugga i boken mycket och sedan pröva svara på frågor på datorn, och på körskolan! när jag pluggar till något så döpluggar jag ju alltid. men har inte så mycket bättre för mig nu så passar perfekt, klagar inte :) har besämt mig för körkort till sommaren och så är det!
linda var nyss här på lunch så vi har suttit och chillat. hon stack för ca. 2 min sen och jag är redan uttråkad. fast ska nog fortsätta plugga! måste traska till apoteket på en liten stund också. hämta ut p-piller, då börjar mensmonstret försvinna alltså :)
skrev ju igår att jag lyssnat upp min tid på spotify-free, så var tvungen att skaffa unlimited nu! räcker med unlimited just nu, använde ändå aldrig spotify på telen när jag hade premium. premium, skriver man så?
ny och fräsch!

google chrome

skriver på google chrome nu så alla stycken kommer gå ihop som vanligt! men iallafall. ligger i sängen och lyssnar på musik. tänkte försöka sova snart, ska köra med gunnar rätt tidigt imorgon och vill känna mig VAKEN när jag kör. är sådär trött i ögonen på morgonen och ser som en tant. kanske skulle passa på att dubbelkolla synen igen på trafikskolan.
har pluggat lite teori idag, först i grankullen, sen här hemma. pluggade på datorn och i boken, men boken är från 2008, så ska fixa nya böcker! känner mig sjukt okoncentrerad. kanske har med pms'en att göra, haha. jag är hemsk när jag har mens, helt allvarligt. man vill inte bråka med mig, eller retas eller något. igår satt jag och böla av någon konstig anledning. yes, tur att helvetet är över snart :DD vafan, jag har snart lyssnat upp en hel spotify-tid som man har på spotify-free, på två dagar!
idag gjorde jag zucchinilasagne! nu behöver jag inte oroa mig för att jag inte ska ha någon mat de närmsta dagarna.
ääh, nu ska jag hämta lite vatten osv. lägga mig i sängen igen och lyssna lite musik och sedan försöka sova! natti
"öö justfan, plugga var det ju.."

a drop in the ocean


mensvärk och mindfucked

what to do, what to do.

yellowcard min gamle vän <3

tänkte försöka sova tidigt, men får nog bli att slå på en rulle och tycka synd om mig själv! hehh. idag har jag förresten haft fröken karlander på kvällskaffe, sjukt nice. sjukt länge sen vi umgicks!

ciao

shalom

idag är det måndag, och jag har varit sjuuuuukt trött idag. lillasyster sov här och hon steg upp vid 7, hon ropade på katten där efter 7 nångång så vakna jag mitt i en dröm, en bra dröm! och då har jag varit helt hängig hela dagen.

vid 10 promenerade jag till körskolan för min första lektion, gick faktiskt bra! vi skrattade ganska mycket också under körningen för jag och mina knäppa kommentarer :) hehe. hoppas det går lika bra nästa gång, dvs på onsdag. när jag har bestämt mig för något vill jag att det går undan! nu jäklar alltså! FAN VAD TAGGAD! jenny mot körkortet! YES!

var med morsan på coop för ett tag sedan, handlade ingredienser för att kunna göra zucchinilasagne, det är väl lika, så har jag något att äta på i några dagar :) sen kom morsan hit på kaffe, första koppen jag drack idag, huvudvärken släppte nästan direkt. behöver som nån kopp per dag.

okej men det var väl allt, kycklingen i ugnen, jag är hungrig som fan. strax käk! gött. tja

det är nu det börjar..

bli lite glesare med inlägg!

nu håller jag på tvätta kläder, det måste ju ändå vara bland det tråkigaste som finns! lite enklare om man skulle haft tvättmaskin i lägenheten, men att springa upp och ner till tvättstugan sen stå där och hänga upp allt i ett torkskåp. det suuuuger! äckligt tråkigt.

får se om jag prommar iväg till grankullen när jag är klar, emmi ville att jag skulle komma förbi! kanske borde så att jag kan kolla om det finns nå mat där. mitt kylskåp ekar som vanligt, jag har nå äckliga hamburgerbiffar i frysen, samt kyckling. ibland är kycklingfiléer extremt äcklande, därför gillar jag att köpa strimlad tacokyckling, men dom är ju så dyra, är rätt lite i dem och kostar 70 spänn påsen. nå, kanske borde ta fram kyckling till ikväll!

igår var jag sjukt sugen på godis, hade jag sett någon gå förbi med en godispåse hade jag förmodligen flygit ner från balkongen och attackerat personen. jag tror det är mensen som börjar tala här..

igår kväll skickade jag in mina ansökningar till högskola, har sökt till en skola som heter affärshögskolan, det är ganska mycket praktisk! jag är en tjej som gillar praktiska saker! hoppas jag kommer in! det verkar verkligen vara en grej för mig! min "dröm-ort" att flytta och plugga till är ju egentligen göteborg, nu fanns inte just denna linje i göteborg så det var lite tråkigt.. men sökte i förstahand till linköping, andra hand karlstad, sen lite andra städer som jag inte prioriterar lika mycket.

imorgon har jag första körningen med gunnar, är lite nervös faktiskt. har övningskört hemma förut men det är ju dö länge sen! tänkte att jag skulle ha hunnit övningsköra hemma denna vecka men så blev det inte.. jag är ju helt besluten om att jag ska ha körkortet till sommaren, fan alltså nu har jag bestämt mig och så får det bli! enklare att ta det nu ifall jag sticker och pluggar osv :) sen vill jag ju såklart ha körkort! däremot så kommer jag ju säkerligen inte ha någon bil till en början men det är ju skitsamma.

näfan, jag måste nästan ta mig till grankullen och kolla den där jäkla skotern! om nu min tvätt hade kunnat bli klar idag :)

okey, ciao!



sschnygg! så kul är städningen, eller tvättningen kanske.

cryptic wisdom - hang yourself


thursday!

gud vad veckan gått fort!! helt sjukt. förhoppningsvis går veckorna fram till sommaren fort nu :) fast hade gärna vela hinna fara till stugan och övernatta innan isen smälter. får väl se hur det blir med det. frågade emmi om hon skulle ha lust att fara till stugan ihelg om vi får låna skoter, dock över dagen, har inte orkat kolla ens hur det är med min skoter. men den drar nog ganska tungt nu när det börjar vara plusgrader. om vi inte sticker så hade jag ett till alternativ: dra till torne badhus! fick någon dille att jag vill fara dit och simma lite. why not, har inte varit där på flera år :)

idag har jag iallafall storstädat här hemma! fan ser ut som att en människa bor här nu :) sen stack jag och promenerade, gick förbi morsan för det drog så jävla kallt! tog en kaffe, lånade en halsduk och promenerade till stan sen. gick till linda och snackade en stund. sen solariumet. har just ätit lite käk, gött.

imorgon ska jag fara till grankullen och basta! fifan vad skönt. har fått nå fläckar på ryggen, typ flagnat? men det har varit så sen cypern. har köpt en peeling som jag tänkte köra med på ryggen och se om de går bort. mamma misstänkte att det var pigmentfläckar. usch, ser inte bra ut:( sen blir det väl taconight med hela familjen.

justja, ska fara förbi farsans kontor också och scanna in mitt arbetsgivarintyg! känner mig lite irriterad att intyget var på typ 20 sidor totalt, varför kunde man inte sammanställa allt på något sätt? nå, var väl säkert den enkla vägen..

nu ska jag hämta täcket till soffan och ligga och glo biggest loser sverige :)

okeey, ciao bellas. and dudes, om så är fallet.

monday

jo tack. nu ligger jag i soffan och dricker kaffe. känns som att jag skulle behöva ta en tur med dammsugaren här hemma, eventuellt skurmoppen också. syrran var nyss här på lunch! jag åt hamburgerbiff som vanligt, är sjukt less på det. har nog ätit det varje dag i två veckors tid.

ääh, städningen får nog vara tills imorgon. duscha och diska får det bli idag..

fick mitt arbetsgivarintyg på posten idag och det är 7 häftade buntar med papper.. uscha. måste fara och scanna in dem på datorn här någon dag så att jag kan skicka in mina ansökningar till högskolan.

nu kom min kissekatt och la sig här bredvid mig så lite svårt att skriva! ha en bra måndag!

GK

hej! just nu sitter jag i grankullen! lillsyrran sov hos mig och hon hade tandläkare strax efter halv 9, så jag steg upp och kokade kaffe och borstade tänderna. tänkte att det var lika bra att jag földe med hit så slipper jag sitta hemma och uggla :) man vill väl ändå inte vara ute i den här snöstormen! var kom den ifrån förresten?
tänkte väl sticka på stan lite senare, handla lite osv. måste springa på rusta och köpa tresemmés hårspray+värmeskydd! måste fylla på kylen lite också, har typ en syltburk eller något som står där. lite grönsaker vore niiiice. funderar även om jag skullet a och köpa hårfärg, ser typ blond ut på skallen av utväxt. men jag har ångest om jag ska färg mörkt som vanligt eller om jag ska börja gå mot ljusare tider. om jag vill bli ljusare så känns det lite onödigt att slänga i något mörkbrunt!
det är fredag idag! men det visste säkert ingen. känns förbaskat skönt med helg! behöver inte ens ha dåligt samvete om man ligger i sängen lite länge på morgonen!
okeey, skulle bara blogga lite från gk.
heiz

köpes

okej jag vet, hundrade inlägget för idag men what the fuck :) jag efterlyser en grej, är det någon av mina buddies som har ett par vita gardiner att sälja? bör vara ca. 220 cm långa, det är okej om det är lite +/-0 men VITA iaf. eller ljus beige. helst med ringar upptill, ni fattar. alltså om ni har skräpande i förrådet eller något. visst, ikea är 500 m bort men egentligen gillar jag inte att köpa såna grejer (som en viss annika styrman), men börjar vara lite less på mina och vill ha lite ljusare. och om nån bara har något som "skärpar", ja ni fattar, som sagt.
dricker kaffe och är allmänt ful!:]

memories

åå hittade en bild från studenten på marros facebook på henne och mig, studenten var bra tider! och jag saknar marro!
student 2010, SJUKT snart två år sedan!

by blogg

bloggar från byn. hem redan om ca 1,5 timme :) sov väl lite sådär inatt så vill bara hem och slänga mig på soffan! sen när linda slutar så går jag nog med henne hem och hämtar lite fler gossip avsnitt. ska försöka hitta min sticka när jag kommer hem!! lånade av linda igår, det rymdes 3 avsnitt på den och det tar ju så jäkla snabbt att kolla om man inte har något bättre för sig! på min sticka ryms det väl ändå bara 3-4 också men hon kanske är snäll och låter mig ha hennes ett tag till :)

jag är besviken på mig!

ful bild men lite casual imorse i svart. kör utan förlängning men fick fint vågigt hår efter knuten i håret jag hade inatt


ugglar

som vanligt! hämtade tre avsnitt av gossip girl av linda på en sticka så kollade dem när jag kom hem. nudå? ugglar som vanligt, ska upp rätt tidigt imorgon. håller tummarna såklart att lillan inte härjar ihjäl sig (och mig) inatt och på morgonen. hon har chillat hela kvällen så tror inte min önskan kommer gå i uppfyllelse!

sitter och snackar skit med p to the d to the e på facebook, snackar lite om hur en appropriate kille ska vara osv, vilket såklart leder till snack helt överstyr! med pde kan man fan snacka allt, förolämpa och berömma hans ART. hehe. bl.a. han är välkommen att göra det samma. oKEJ, nog delat med mig av det.

idag var linda här på lunch, när hon stack så började jag börja processen att se ut som en människa! sedan promenerade jag iväg till grankullen och drack kaffe och latade mig. mitt i latandet ringde annika, så vi for till ikano, kollade lite babygrejer osv :) sen till marielund och hälsade på annikas föräldrar och tog en kopp kaffe. har inte träffat hennes föräldrar på länge, har inte varit hos dem på länge! så de var glada att se mig och likaväl hunden :)

kom hem vid 6-7 misstänker jag, satt på golvet med jackan och lodade ett tag. slängde in hamburgarbiff i en fryspåse och gick till syrran, lagade mina två biffar och chillade ett tag. och tog de där avsnitten jag pratade om.

ska försöka sova nu! ser lite dåligt här när jag skriver, har olja på fransarna så det har kommit in i ögat så allt är lite suddigt, hehe :)

okej, godnatt då antar jag!

tisdag

eller onsdag är den väl nu.. :) vad veckan går snabbt helt plötsligt då! igår natt kunde jag inte heller sova, somnade kring halv 5, med datorn på magen tror jag? tänkte stiga upp vid nio, men lillan höll på härja så jag bara satte huvudet under kudden, låg väl i sängen till nästan 12 ändå kände mig bara så jäkla trött. linda kom hit på lunch iallafall just när jag stigit upp.

lite senare så for jag med lillsyrran ut med skotern, vi stack till stugan och grillade korv! fan vad gott! grillad falukorv is the shit. vi blev ändå kvar där ute ett tag, först fick jag inte upp dörren till stugan, så stod där och banka gärnet. var tvungen att komma in för att hämta nyckeln till grillstugan och lite diverse. sen tog det ett tag med den där jäkla elden! men det var som sagt gott! det var rätt kallt idag också, eller lite men när jag körde så blev det väl ännu kallare. nåja, vi stack förbi hanhinkari och hälsade på moa påvägen hem. fick bli en snabbvisit för det började bli mörkt och var tvungen att komma till stan och handla lite.

nu har jag en såndär period då jag känner mig sjukt uttråkad! hela tiden. nästan. som idag! käkade en kesella till middag och sprang iväg till linda. vi skulle kolla DH men linda hade tydligen sett det.. är inte så insatt, det är bra men.. vi kollade en film istället :) what's your number, kollade vi. har sett den, men det hade inte linda så den fick det bli!

CROSSING MY FINGERS THAT I'LL GET SOME SLEEP THIS NIGHT!

ciao! bjuppar på nån bild:






 varför är dom fel väg? fråga den som vet. ciao som sagt


ulrik munther

jag har gått och haft en låt i huvudet nu ett tag, så märkte jag idag att det är ulrik munthers melodifestivals bidrag detta år. kollar inte på melodifestivalen, brukar nångång kolla på eurovision. men om den här unga killen ska komma och slänga mig i väggen med denna låt så må han fasiken gå till eurovision. han knockade väl alla ur stolen när han sjöng cover på lady gagas låt! detta är ju egentligen inte den typ av musik jag brukar lyssna på.. tror jag.
länge leve! ulrik munther - soldiers

sunny, sunny

hej. idag har jag bara latat hela morgonen! sen frågade frida om vi skulle ut och promenera på isen, så det gjorde vi. vi promenerade i över 1,5 h. det var skönt som fan, lite kallt var det men inte så värst. sen stack jag till grankullen, tänkte sitta i solen ett tag. pratade med annika så hon kom också till granis, när hon väl var där så frös vi som tusan så satt inne och drack kaffe, snackade lite skit med mami när hon kom hem osv!

chillade hemma ett tag, tog en dusch, märkte att jag faktiskt fått lite färg i ansiktet idag och kände mig lite fräschare! har sett ut som ett lik ju. frida hämtade mig igen, så stack vi till prisma i torneå för hon skulle handla, och sedan hem till henne. har ju aldrig varit i hennes lägga faktiskt! det var fint. och nyss kom jag hem, och det var förbaskat kallt ute! fy helvete. känner som att jag bara skriver på här non-stop, nothing make sense och allt bara sitter ihop.

imorgon sticker jennifer m. familj till thailand. inte ett dugg avis! ringde iallafall och meddelade henne idag om att hon BÖR komma med och se three days grace om en månad. three days grace är först nostalgi om något, lyssnade på dem sjukt mycket i tidiga tonåren ;) inga konstigheter, 15€ in. sicken billigt. visade en låt med dem till mamma och annika, de bara höjde på ögonbrynen. men hallå, alla vet väl vem de är? de uppträdde faktiskt också i filmen raise your voice, som var så sjukt bra när man var kid :) det är iallafall ett sjukt bra kanadensiskt band, rock eller något skulle jag vela tippa.

huvudvärken har för övrigt inte släppt, har en bättre dag dock. det var allt, hejdå

bad day

hej. idag har jag promenerat till grankullen och suttit ute i solen ett tag. var skönt väder men ändå lite småkyligt när jag promenerade hem!

just nu ligger jag här i mörkret, det gick inget bra på tv. funderar om jag ska kolla wallander. får se. har en dålig dag :( eller kvällen har varit usch och blä. jag har förbaskat ont i huvudet men har inga värktabletter.. vilade tidigare här lite för då var huvudvärken extrem, hade även ont typ bakom ögonen? nå, det är iallafall lite bättre nu.

man kanske skulle ta en dusch och bara hoppas på att man får sova inatt! borde ju vara helt slut vid det här laget! stänga av datorn på kvällarna hjälper säkert, men blir så tråkigt om man inte är trött:)

tänkte ta ut skotern från garaget idag, därför jag egentligen stack till grankullen men så stod ju den andra skotern som är trasig mitt framför garageporten. smart! VISST, hade väl kunnat dra, men orksssssss.

då vet alla det! anteckna gärna.


ciao




solo

I'm feeling like a star, you can't stop my shine,
I'm loving cloud nine, my head's in the sky,
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm ridin solo, sooloooo.

Yeah, I'm feeling good tonight,
finally doing me and it feels so alright, oh,
Time to do the things I like,
going to the club everything's alright, oh,

No one to answer to, No one thats gonna argue, no,
And since I got the hold off me,
I'm living life now that I'm free, yeah,

Telling me to get my self together now I got my self together, yeah,
Now I made it through the weather better days are gonna get better
I'm so sorry that it didn't work out I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now, the pain is goooone,

I'm putting on my Shades to cover up my eyes,
I'm jumpin in my ride, I'm heading out tonight,
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.
I'm feeling like a star, you can't stop my shine,
I'm loving cloud nine, my head's in the sky.
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.

Now I'm feeling how I should,
never knew single could feel this good, oh,
Stop playing miss understood,
back in the game, who knew I would, oh,
So flex how I spread my wings,
loving myself makes me wanna sing, oh,
Oh yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,

Telling me to get my self together now I got my self together, yeah,
Now I made it through the weather better days are gon' get better
I'm so sorry that it didn't work out, I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now the pain is goooone,

I'm putting On my Shades to cover up my eyes,
I'm jumpin in my ride, I'm heading out tonight,
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.

I'm feeling like a star, you can't stop my shine,
I'm loving cloud nine, my head's in the sky.
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.
Riding solo, soooooloooo, yeah it's like
S... O... L... O... S... O... L... O... S... O... L... O...
Living my life aint got stress nomore,

I'm putting on my Shades to cover up my eyes,
I'm jumpin in my ride, I'm heading out tonight,
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.

I'm feeling like a star, you can't stop my shine,
I'm loving cloud nine, my head's in the sky.
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.
I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooowoooo

saturday night!

hej. lördag, jag ligger här i soffan och myser. lyssnar på skön musik och surfar runt lite!

idag har jag umgåtts med jennifer och nicke nästan hela dagen. vi har varit på elgiganten och kikat runt lite, samt i torneå. sen har vi umgåtts med mikaela nu på kvällen också :)

igår var jag ut! igen hehe. då var det däremot jag, linda och emil. blev lite spontant sådär men såna kvällar brukar bli bra! och det blev den. vi drack öl och dansade! tillochmed linda syntes till på dansgolvet ;)

nu är jag inte trött, så vet inte vad jag ska göra! tog en nap tidigare ikväll för har endast sovit några få timmar inatt. sen var jag duktig på morgonen och började dammsuga och skura!

bjuder på en bild från igår


lyckad kväll!


hittade en gammal bild på facebook från umppari sommaren 2009! jag och ellis:


haha usch vad man känner sig tjock just nu! såg så mycket smalare ut i ansiktet där.

ska väl fortsätta surfa runt! ci-ci-ci-ciao


friday

heey ya. idag är det fredag, skönt! sitter i mattila just nu men det är rätt så dött så passar på att blogga. haf även dammsugit här, vilket jag borde göra hemma idag också! rena western hemma.

idag kommer jennifer och niklas, ska ev hitta på något med dem senare idag :) på tisdag åker jennnifer till thailand!!!

blir väl att fara och handla lite när jag är på g hemåt, men vad vet jag inte! orkar inte laga mat nu när jag är själv. det är tråkigt. men ska nog köpa skurmedel! intressant :)

igår trotsade jag att jag var lite trött efter onsdagens bravader, stack och promenerade på kvällen, därefter solade jag. sjukt skönt! hade lite dåligt samvete efter att jag ätit kinamat igår:( får se om jag promenerar idag, det är så tråkigt att fara själv! och gillar inte att ha hörlurar med musik om jag går kring stan.. sola ska jag nog iallafall, en stund :)

mina läppar är torra, speciellt nu såhär om vintern. blir inte bättre av lypsylerna. läste om en grej man kan smörja på läpparna, det är som en "peeling", det är socker i den som peelar bort det torra! sen ska den tydligen vara så god att man kan smaka på det från läpparna, vet dock inte hur sugen man hade varit på det efter att ha peelat bort torr hud? den här finns nog inte i sverige, finns på nätet att beställa från usa tror jag. tror dock att jag prioriterar något annat än att beställa det, men smart är det iallafall!

idag känner jag mig fundersam?

ciao


idag vs igår

kom nyss hem! efter ha varit i mattila till kl 15.00 så stack jag och käkade med annika och mikaela i torneå. käkade ris men what the fuck, jag är bakis! vi var på stället som tasty låg på förut, det var nå asiatisk restaurang men något långt finskt namn. alltså egentligen ville jag ju mega-synda och äta pizza, men dom hade inte det? fast var man hämtade sallad så hade dom pizzasallad. weird. maten var okej! sallad + mat + dryck + efterrätt 10€! nu är jag mätt och mår fortfarande lite blä.

har tvättstuga klockan 17.00. usch fy och blä. hade hellre legat under täcket i soffan och slagit på någon film.

det var faktiskt kul igår! bästa dagen på länge tror jag! men man hade ju i bakhuvudet att "åå jag ska upp rätt tidigt imorgon" så.. fast det stoppade väl inte mig ändå antar jag :D först var jag, frida och peeder på pikku berliini sen stack vi till umppari för 1 euros! träffade en massa folk, tänkte ääh men nu ska jag chilla. då sticker man på efterfest och dricker mojito. sen till ett annat ställe i närsta. men fann vett och började promenera hem ganska direkt. klockan var däremot nästan 5 när jag var hemma. dom få timmarna jag skulle få sova kändes sjukt viktiga! så ringer peeder klockan 8 på morgonen och frågar om jag ska med på lei?? så fnissar han lite :D jag blir arg och säger att jag vill sova tills min klocka ringer och slänger på luren. då ringer han 4 ggr till. åå vad var ditt problem pde:( kom iväg, var inte pigg men såg inte så förjäklig ut. ögonen lite svullna bara!



jag igår. sådär helt okej fräsch och öl lät gott.




jag idag. fy helvete vill gräva en grop!


vad ofta jag har uppdaterat den senaste tiden! undra hur länge detta varar... nå, måste börja fixa i ordning tvätten. ciao


mattila bryd!

tja. här sitter en sjukt trött chey i mattila. äter lite frukost/lunch. igår var vi ut. en """"""""""""""""""sväng""""""""""""". ska fortsätta äta.

hejs!


RSS 2.0