Day 23 – Something that makes you feel better

finns väl så mycket! jag mår bra när jag vet att jag har nånting att se fram emot. som tex när man har bokat en resa. om jag är ledsen, så mår jag bättre när jag vet att jag har en vän vid min sida.

kommer inte på nå mer.. kan må bättre av en bra låt. finns många sätt.

nu ska jag glo tv! imorgon ville jag fara och köra skoter, men det får bli på onsdag istället. min skoter vill inte starta, så lånar farsans. då ska jag ta med min vän jessica. jag tycker att vi ska grilla korv. hejdå!

Day 22 – Something that upsets you

finns väl mycket! men någon som verkligen gör mig förbannad är saker som djurplågeri!! väldigt väldigt förbannad... finns mycket men orkar inte börja dra allt så det räcker med det!


idag har jag varit hos mamma en sväng och druckit kaffe. sen for vi till kukkola till pappa för att fika lite, linda fyller år imorgon så vi for dit och umgicks med pappa, farmor och farfar!

igår onsdagsunnade jag mig en bh och ett par strumpbyxor!

nu ska jag mysa med min katt som täcker hela skärmen och kolla resten av svensk maffia! hej

Day 21 – Another moment

nå nu när det ändå är vinter, så ska jag ta och berätta om en händelse som inträffade för några vintrar sen. inte kul eller så egentligen men det slog bara mig :)

nå, det var fleeeera år sen. och som vanligt brukade jag och jennifer vara ute med skotern. denna gång hade vi bara min skoter. vi for till hennes stuga och chillade lite, drack cola och käkade chilinötter från tjuttisgubben. jonas och limppan kom förbi med skotrarna och sa hej. jonas och limppan började åka tillbaka mot salmis och jag och jennifer tänkte att det var väl lika att vi körde hem igen. vi stod där och rackla och så ville skoterjäveln inte gå igång. så försökte vi ringa till jonas och limppan att de skulle komma tillbaks och hjälpa oss, först reagerade de väl inte på att telefonen ringde när de själva körde skoter, men tillslut svarade dom och kom tillbaka till jennies stuga. efter lite om och men så fick nån av dom igång min skoter och så sa de hejdå igen och började bege sig hemåt. "fan vad tur" tänkte typ vi och så började jag köra, ca 200 meter senare började skotern sucka och vi tänkte väl what the fuck. den la av helt. vi ringde jonas och limppan (igen) och så kom de tillbaka IGEN :D nå, det visade sig att skotern skurit. jennifers morsa fick komma med skoter och rep och bogsera skotern igenom hela jävla riekkola.

jaja, det var väl det.


bortom rubriken, har varit ledig i typ en evighet känns det som. fast idag var jag till jobbet en sväng för utbildning samt en visit till avdelningen. skönt att vara på jobbet igen kan jag ju säga, och skönt att vakna tidigt (även om jag var jävligt trött imorse)!

idag kom mina klänningar som jag visade i något tidigare inlägg! de var snygga, och satt bra :) är nöjd. frågan är bara vilken jag ska ha på mig ihelg? lutar nästan mot den rosa eller vad den nu är för färg.

igår har jag städat, lillsyrran frågade om hon kunde få betalt om hon kom och städade, och givetvis sa jag. däremot skötte jag ju stor del av städningen, emmi??? "vi" diskade, möblerade om lite, monterade isär ett bord, dammsög, skurade, rengjorde toaletten! ja, allt! men om jag ska vara ärlig så har jag ganska mycket kläder på golvet idag... fattar inte hur det är möjligt, hon stack ju härifrån igår kl. 21?


ska passa på att efterlysa: lägenhet, gärna STOR 1:a, helst en 2:a! någon som vet av någon?
är små(stor)less på att bo här:)

puss o hej!



där bor jag.


återuppleva thailand

ja! nästan iallafall. idag har jag varit på stan med frida och lilli. sen gjorde jag och frida lite thaimat! vi försöker göra som en tant gjorde i thailand men vi lyckades väl inte göra lika gott, men gott var det för det! :)

när vi var på stan så köpte jag två par nya skor, tänkte visa bilder här i bloggen för emmi ville se!




ett par lite vardagligare!


och ett par lite mer för fest kanske?



det var dom iallafall! nu ska jag faktiskt ta och städa, som jag säkert sagt i en-två veckor nu! så nu blir det fullt ös med musik och så ska jag börja med att diska, sen ska jag försöka bli vän med dammsugarn och moppen!


ha det bra, hej!


Day 20 – This month

denna månad har jag kommit hem till sverige efter en jävligt trevlig semester! eller ja, egentligen kom vi ju 31 januari men. och när vi kommer hem, så är tydligen istiden tillbaka. iallafall här i kalla norr. usch! tror ni det kändes bra att komma hem då? nix!

men nu hinner jag inte skriva mer, summering: jävligt kall månad. ska fara och möta frida på busstation. snäll jävel jag är som far ut i kylan :) men har dötråkigt.

hejdåååå!

Day 19 – Something you regret

det finns mycket jag ångrar. allt från att jag betett mig dåligt till att jag tänker "fan, jag kanske borde ha tagit en annan färg på den där klänningen" haha ja, ni fattar. men gjort är gjort.
nu sitter jag här med ett glas vitt, igen. hehe. men jag är ju ledig hela helgen så då unnar man sig vad man vill!  som i torsdags då var jag ledig, du torsdagsunnande jag mig två klänningar ju! man unnar ju sig något varje dag!
okej, men snart flyger jag iväg här med mina tankar och då kommer det bli en väldigt lång berättelse här. och det orkar inte jag, eller ni, med! HEJDÅ :) godkväll och trevlig lördag och blahablaha!

cheers!

jag och limppan hälsar schkål!

Day 18 – Your favorite birthday

det är när jag fyller 20. ;) nej men födelsedagarna jag haft under mina äldre år har varit ju inte varit något att hurra över kan jag ju säga. så det får nog bli när jag fyllde 11.

året var alltså 2003. jennifer hade fyllt 11 den 7 nov. jag skulle fylla 11 den 26 nov. så bästa kompisar som vi var, bestämde vi oss för att fira våra födelsedagar tillsammans! det blev att vi firade där kring 16 november tror jag. då när vi gick skola så hade vi sådär 2-3A och 2-3B, så jag gick i A klassen och jennifer i B klassen. så vi bjöd hela klasserna och lite annat folk utöver. vi firade i riekkolastugan som vi hade hyrt, det var många som kom, och vi hade typ discokalas va? vi fick jätte mycket presenter. ja, det var väl det :D det var en födelsedag som jag kommer att minnas. lite tragiskt kanske att jag måste hitta min favorit födelsedag så långt bort som 2003, men det var en bra födelsedag. och mina andra har inte varit dom bästa! undra varför..

apropå födelsedagar, idag fyller morsan år!! :) 30 fyller hon. (she wish) grattis mamma!

det var allt jag hade att säga. hej :)
(kom på att det var kanske 2002 jag fyllde 11.)

party like a rockstar

inte just nu men.. är sugen! blir väl till helgen. när det är såhär kallt ute och man knappt kan gå ut genom dörren, varför inte beställa lite kläder :) kan man inte slösa ute så kan man ju slösa fast man är inomhus! så jag klickade hem två klänningar, var sugen på att beställa några stycken + lite andra kläder men jag var stark och kom på att jag får ju inte värsta feta lönen denna månad då jag var borta stora delen av januari.

apropå att jag var borta, jag var ju i thailand. jag tror inte att jag berättat så mycket om resan? ja nå, vi hamnade i khao lak. fint ställe men rekommenderas inte om man vill festa/kvällsshoppa. men vi träffade ju tåre och arsim så på det sättet var det ju tur :) har nämnt dom som "morsan och farsan" tidigare, ett litet skämt som jag kan förklara. jag och frida satt vid hotellbaren, så kom tåre dit och sa hej och pratade lite grann. sen gick hon och då frågade "cock" som jobbade på hotellet om det var våran mamma. haha hon ser verkligen inte gammal ut och är ju bara 23! men sen blev det ett skämt och vi drev med folk och sa att vi är med morsan och farsan.
jag ska ta och summera resan med lite plus och minus. finns inte så många minus men ändå!

+
-träffade underbara människor
-såg och upplevde otroliga saker
-bl.a vattenskoter som jag älskar
-similan islands, far ni till thailand så är det ett måste!!
-övervann en rädsla och tog mod till att snorkla!!
-besökte patong. patong in my heart. många säger ba "åå patong, värsta horstället" men skiter jag i, jag älskar patong och horor finns det i happis och torne också. läs nsd!
-man unnande sig saker och var allmänt bortskämd! (hår, naglar, massage)
-god mat
-singah beer
-ja.. det är thailand helt enkelt!

-
-för lite patong :(
-khao lak var lite familjeställe men dög väl ändå


det var vad jag kom på, och plus-sidan vann ju lätt över minus-sidan! eller hur?

imorgon ska jag nog köpa skor... men nu ska jag visa bilder på klänningarna jag beställde :)



kvallan är ju skit men man ser ju iallafall hur de ser ut! förhoppningsvis får jag möjligheten att ha på någon av dessa nästa helg, då ska vi fira linda 21 år som fyller år på fredag! iiiiiii :) imorgon fyller mamma förresten år!

hejdå!


Day 17 – Your favorite memory

kommer inte på något speciellt favorit minne, men jag har ju såklart många jävligt bra minnen! som t.ex thailandsresan, den kommer jag alltid minnas som en bra resa! och sen kommer jag alltid komma ihåg när jag och jessica alltid åkte till deras stuga i seskarö och så hade vi med en sladdlös stereo och så lyssnade vi på him - join me in death! haha.

jaa, det var alltså ett lite äldre- och ett lite nyare minne. :)

nu håller jag på tvätta kläder och tänkte fortsätta städa lite här hemma idag. så fort jag är ledig städar jag (känns det som), men sen blir det fan lika stökigt på en gång igen. vad gööör jag egentligen?? okej, förutom att jag kanske inte viker mina kläder fint tillbaka i garderoben när jag prövat kläder...

nu ska jag ta en kaffe och lite frukost. idag är en dag då man stannar inne har jag uppfattat det som, verkar vara närmare -30 idag igen. urs, jag vill tillbaka till sooolen!

men nu är jag klar, punkt. hejdå :)

Day 16 – Your first kiss

oj, ingen aning. haha typ stoffe när vi var små :D första riktiga kyss kommer jag fan inte ihåg??

idag har jag jobbat, vilket jag gjort hela helgen också. varit kind of a zombie hela helgen men idag har jag känt mig piggare! denna dag på jobbet har gått jävligt fort och det lär det göra imorgon också, finns mycket att göra! men det är bra, och kul!

hade väl inte så mycket att säga idag. jag är sur på min katt (som vanligt). hejdå!
:)



Day 15 – Your dreams

jag har jätte många drömmar och mål. men orkar inte skriva allt, men kan ta ett utdrag ur mina framtidsplaner. jag vill resa jätte mycket, se världen och alla olika kulturer. jag hade även velat prova på att jobba utomlands. men sen vill jag ju plugga också, är jätte taggad på att plugga.. men jag är inte riktigt helt 100 på vad jag vill plugga. jag vill plugga till något bra, som jag trivs med, och som jag så småningom kan göra karriär inom. jag hade även velat prova på att resa till usa och jobba som au pair. men i vilken ordning vill jag göra allt? när vill jag plugga? jag känner att jag hade velat plugga redan till hösten, men det är ju så svårt när man inte riktigt vet vad man vill..
ja, nå det där var ett utdrag. fortsätter jag att skriva på blir det vääldigt väldigt mycket att läsa. jag orkar själv aldrig läsa för långa inlägg så försöker själv att undvika att skriva en uppsats.

inatt kunde jag inte sova. av många olika anledningar. så jag beslutade mig för att städa, halv fyra på morgonen?? men what to do? :) nå, somnade väl så småningom men det blev inte så mycket sömn. stack till mamma vid 1 tiden och chillade lite.

snart ska vi fara och käka. sen ta en öl. jag jobbar imorn så det blir inge rock n' roll men ska fan ta en öl. okej, det var allt för mig!


hej!



"ska på språkval" hehe, jag och lillsyrran skuma lite. den bjuder jag på.


Day 14 – What you wore today

idag har jag haft på mig ett par mörkblåa byxor och en ljusrosa t-shirt = jobbkläder. nej, inte en gul t-shirt som jag har i vanliga fall, nix, nu stöttar vi kökskampanjen! och just nu har jag väl ett par tighta svarta jeans och ett svart linne. men inte länge till! snart hoppar jag i mjukiskläderna!

imorgon är jag ledig, och det ska bli otroligt skönt! har inte varit ledig sen förra fredagen. det kom passande att jag är ledig imorgon, för jag har råkat göra något med min rygg. känner mig som en 80 åring. kunde inte ta på mig truckskorna idag, för de skorna förvärrar ju bara allt! jag misstänker att ryggondan har med IVAR att göra. den där dumma modulmöbeln som gjort att jag fått två ärr på fingrarna? gjort att en kollega fått limma skallen? hehe, ja. det är nog en förbannelse över IVAR. jag tror fan det, vi är inte vänner kan jag ju säga. jag ville kvalitetsstoppa IVAR-serien. kanske därför jag förtjänade denna ryggonda... haha, fan vad jag skuuuumar!

jaha, what to eat? jag vet inte, jag orkar inte ens kolla om jag nu så har något hemma. nu ska jag bara ta det jävligt lugnt och chilla. sen ska jag sova väldigt länge imorgon. :) och banne den som vågar ringa och störa mig i min skönhetssömn!!! (fast alltid när jag är ledig vaknar jag tidigt och är pigg). idag är det tredje dagen jag inte vaknar till min väckarklocka. och vet ni vad? idag är det inte min dag.

hejdå mina vänner!




Day 13 – This week

har bestått av jobb mestadels. sen har jag väl umgåtts med frida om kvällarna. och så har den bestått av mycker irritation! eller kanske säger jag det bara för att jag är irriterad som fan nuuuuuuu!!!! på min katt. åå sliter säkert av håret på mig själv snart..

nå, nu ska jag lugna ner mig och försöka komma på något roligt att skriva om.. hm.. jag är sugen på party? jag är riktigt sugen på att festa faktiskt! vi festade ju typ ingenting alls där borta, och så jobbar man helg efter helg när man kommer tillbaks. partysugen as f-n :( fast egentligen är det ju roligast att jobba helg! bara man får parta emellan åt ;)

slutade fem idag så for på ica och handlade med morsan och linda. jag ska sluta fara till affären. jag handlar ju ändå inge mat, vad handlar jag egentligen?!? en salva köpte jag. hm..

nu ska jag kolla nån film eller något :) (har sagt det typ tre dagar irad, men nu ska jag nog det) hejdå!

Day 12 – What’s in your bag

*kollar i väskan* öö, just nu har jag min plånbok, en parfym och en jobbtröja som jag proppade i väskan nu när jag skulle gå hem. sen märkte jag att i sidofacket har jag fortfarande kvar mitt pass och boarding kort. det var det.

slutade jobbet för ett tag sen. har haft en ganska kort dag, 9.30-17.00. kl 14 hade jag SGF-utbildning. de flesta vet väl inte vad det är, men det är en handdator liknande grej som man även kan scanna varor med för att få upp artikelinformation osv. det är bara en av många grejer, men det är väl det vi på sälj kommer att ha mest användning för. vi kommer att gå live med denna grej nästa vecka, ska bli jävligt intressant :) många kommer väl vara som yra höns i början (bl.a jag förmodligen), men det är faktiskt något de är förberedda på.

vaknade 45 min innan jag började idag, är så himla slut alltid på morgonen. brukar ta upp telefonen på morgonen när den ringer, och ska sedan ställa den lite senare, men då somnar jag oftast innan jag hinner trycka "ok". sov jävligt dåligt innan thailand och var så psykiskt och fyskiskt slut så det var inte klokt. är rädd för att det ska börja igen. min katt är en djävul, känner mig jävligt stressad, jobbar hela tiden och så är det väldigt mycket som snurrar runt i min skalle. det är anledningen till att jag inte kan sova! det är skit jobbigt och tar på mig som fan! och även väldigt mycket på humöret, så om jag inte alltid orkar hålla smilet uppe. försöker iallafall så gott som det går på jobbet! och på minnet tar det, jag är som en senil 80 åring, glömmer jätte lätt grejer (fast det kan vara något jag gjort sekunder innan). jag är trött.

nu känner jag att ögonen hade behövt vila, men i och med att jag slutat så pass tidigt idag så måste jag ta ork till att diska och röja upp lite grann.

ha det bra mina vänner!



Day 11 – Your siblings

jag har två syskon. två systrar. mina älskade två systrar (fast kan väl erkänna att det finns stunder då jag ogillar dem, hehe)
vi börjar med linda. linda är 20 år, eller fyller 21 denna månad. jag och linda har bråkat ganska så rejält mycket när vi var mindre. men med åren som gått och vi har mognat så har bråkandet minskat och vi umgås mycker nuförtiden. limppan är en bra vän. vi pratar om mycket, så what can i say, limppan can be a real supersister =)
sen har vi emilia, även kallad emmi, slemmot, pimpan osv. hon är 13 år, fyller 14 i april(??????????????). usch vad åren går fort. förr var hon världens sötaste unge med blonda lockar, liknande ett blondt afro. nå, jag och emmi har också bråkat en hel del. gör vi ännu ibland. men hon är en bra syster, växer för fort bara. haha jag kommer ihåg när jag var lite yngre och umgicks med någon kompis, så ville emilia alltid vara med. men det fick hon aldrig. hon då stod hon där jätte ledsen med tutten i munnen och snutten"filten", snarare snuttebiten (som stank bajs) mellan tutten och näsan.
och när jag brukade lura henne och säga "emilia, nu dör jag. hejdå" (lite hemsk, jag vet.) och så började hon gråta jätte mycket och ba "nääää.. jennnyyyy!!!" hon gick på det flera gånger. söt hon var :)
okej, kanske dags att kolla om jag har något att äta hemma. hej :)

Day 10 – What you wore today

nå idag har jag haft på mig svarta jeans, svart linne och en svart lång kofta. och pärlhalsband. fast mestadels så har jag väl haft jackan på mig, för har varit på ikea med frida. vi åt lite lunch och tog en fika. sen snurrade vi runt, och tar ju alltid ett tag att komma ut ur varuhuset då man stöter på massa trevliga kollegor överallt :)
sen köpte jag en tvättställshylla till toan. så nu ska jag montera ihop den alldeles strax. skönt med fredag, men däremot jobb som gäller hela helgen, så vi kanske ses i den blåa lådan. nu tar monteringsjenny över, hej!

Day 09 – Your beliefs

det finns så mycket jag tror och inte tror på. religionrelaterade grejer orkar jag inte ens gå in på för där vet jag inte vad jag tror, har inte gått in något djupare på det mer än att hänga med på religionlektionerna.
så vad för slags saker tror jag på då?.. hm, jag tror att om man har höga mål i livet så kan man alltid nå dem, bara man försöker. försök inte en gång, försök istället obegränsat antal gånger. vill man något tillräckligt mycket så går det att uppfylla.
jag tror på mig själv. jag tror även att det finns någotslags övernaturligt, men vet inte vad (inte typ ett spöke som kommer med ett lakan på huvudet med klippta hål för ögon och mun).
det var iallafall saker som jag tror på, saker som jag inte tror på/inte vet vad jag tror är t.ex religion, kärlek och fred.
that's it. idag hade jag första jobbdagen efter semestern. det var jättekul att vara tillbaks på jobbet! hade kort dag men kändes som att jag kom till jobbet, åt lunch och gick hem. hehe. sen fick vi nya t-shirtar (rosa) som vi ska ha under kökskampanjen. t-shirtarna kom i herr- och damstorlekar. damtröjorna var ju lite mer "kurvade", och finare, hehe. men storlekarna var så oerhört små! L såg ut som en S/M tröja. inte för att jag har provat mina tröjor än, men man såg ju hur de såg ut. alla ser ju inte ut som barbiedockor! nå.. nog om det. kul att vara tillbaka på jobbet iallafall. men var på sovrum idag, där är man alltid lite halv-ny-på-jobbet.. men ihelg är jag tillbaka på hemmaplan och går tillbaks som v-rummare!
nu ska jag på jakt efter mat i köket. hej!

Day 08 – A moment

hm.. en händelse som kom upp i skallen bara såhär var från i somras. vi hade en liten personalfest på en onsdag på stranden. vi drog ut bänkar på cementkajen och satt där och hade kräftskiva. vi gjorde kräftskivan till ett knytkalas och alla tog med sig olika grejer. vi åt gott, vi var alla samlade (nästan). sjöng snapsvisor och berättade skämt och hade det allmänt mysigt. sen drog vi till mig och satt och drack lite mer alkohol. linnea och lotta var ännu kvar så det var också kul. nå, det var ett tillfälle som är värd att minnas :)
vaaad har jag gjort idag? jag har promenerat till mamma, eller ja, frida kom brummande där efter vägen. så tog en kaffe sen for vi till affären. vilken trevlig icabutik säger jag bara, fick ett kaffepaket på köpet och en ros av bossen.
sitter återigen hos mamma. men märkte att min icapåse ligger fortfarande på golvet, så kanske skulle vara bra att börja röra mig hemåt snart och plocka upp mina varor.
trevlig kväll :)

Day 07 – Your best friend

jag har nog flera! alla mina vänner är bra. punkt.
nu är vi hemkomna från thailand, bleka och frusna. "bleka?!?" tänker ni. jo, vi hade faktiskt inge sol sista veckan. det var lite tråkigt, annars finns det inget att klaga över! frida och jag har haft superkul hela semstern, sen dag 1 har vi hängt med "morsan och farsan". vi har hunnit göra rätt mycket, se mycket, skratta mycket. festat mycket? nej. khao lak är som sagt inte världens partysställe, men det gjorde inget. vi tar igen det under nästa resa, cypern har diskuteras. har faktiskt aldrig varit där.
hooh, hade kunnat åka igen utomlands! eller snarare kanske stanna längre i thailand! känns deprimerande att vara här i kylan. där var det iallafall värme, sol eller inge sol, varmt ändå. man såg något nytt varje dag, gör man det här? nej.
sista dagen i thailand så hade vi tid hos frisören. de tog bort vårat gamla löshår, färgade håret och satte i nytt. (och så passade vi på att få naglarna målade) är nöjd efter frisörbesöket men jag säger bara en grej, JAG SKA ALDRIG I HELA MITT LIV HAR KERATINVAX IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det tog två timmar att bara ta bort håret. det gjorde ont som fan. nu låter jag säkert som värsta barnungen, men jag höll faktiskt på börja lipa där ett tag. och inte bara att det tog två timmar, det var TVÅ som stod och slet i mitt hår också.
vad arg jag verkade igenom hela inlägget, på det kan ni få en lite rolig konversation från thailand. vi träffade en thai som kallade sig för lilla zlatan. (han pratade svenska)
zlatan: du har snygga rooompan
jag: haha okej
frida: pappaaa! hör du vad zlatan säger?
arsim: vad säger du till min dotter? nu får jag tshirt gratis
zlatan: du kan få kalsonger!!
haha, nu ska jag göra lite pancakes, hej!

RSS 2.0