Day 28 – Something that you miss

nååå inte fan vet jag. jag saknar sommaren! jag saknar sommarloven när man var yngre och inte jobbade hela sommarn! man bara gled igenom ca 2 månader utan att göra nånting! herregud vilket liv alltså! okej, nog för att jag blir skogstokig ifall jag inte jobbar på typ en vecka, men under sommarn steker man ju gärna. äter glass. är uppe sent de varma sommarkvällarna, ev. någon eller flera eller för många öl. men egentligen är det ju roligast att jobba under sommarn, det är så mycket folk och ös (sommaren bara rinner iväg, snyft) men sen har man ju klirr i kassan och kör en cypernresa kanske? ;)

okej, off the subject. jag erkänner, eller börjar märka, jag har blivit värsta shopaholicen!!! hojja... bara slänger iväg pengar på materiella grejer flera gånger i veckan! vill knappt säga vad jag senast gått och köpt. ååå. hehe. mohaha.

trög jag är :) nå hejdå!

förresten, har inte uppdaterat på ett tag för har seriöst tyckt att denna rubrik var jätte jobbig och har absolut inte kommit på nånting :D men nu kändes det som att det var dags att skriva, eller hur linda?

Day 27 – Your favorite place

mitt favorit ställe är att ligga på en strand. det är ju så himla skönt! solen skiner, man har inga bekymmer att tänka på, man behöver inte tänka på nånting! det är favvoställe #1. favvoställe #2 är helt klart utan tvekan stugan! jag älskar stugan. på sommaren bara för att det är så skönt att åka dit med båt och bara ta det lugnt! på vintern är det samma sak, ta skotern dit och bara sitta och mysa i mörkret! måste fara dit snarast känner jag!


jaja, idag har jag jobbat. skulle bara ha varit in en sväng till jobbet för lönesamtal osv 12-17. men stannade över på ts till 19.15 istället. varit en bra dag på jobbet, men hela huset har ju varit underbemannade så det inte är klokt! var och handlade efter jobbet så tog ett tag innan jag kom hem, och såg inte klok ut efter promenad i det trevliga vädret :) hehe.

när jag kom hem sprang jag ner till tvättstugan ihopp om att ingen hunnit ta min tvättid (hade egentligen bokat till 17.30). ingen hade tagit den så det var bara att smälla in kläderna. upp och laga mat, gjorde tacofärs stoppade paprikor med philadelphia ost. det var gött! sen har jag  tvättat mer, diskat, röjt undan! guud vad aktivt av mig att städa såhär en fredag kväll! orkar ju aldrig städa, även om jag alltid säger att jag ska göra det, hehe.

nu måste jag springa ner till tvättstugan igen, sen ska jag sätta mig och ta det lugnt för första gången idag! puss och adjö!




det går bra nu.

Day 26 – Your fears

mörker!!!!! är mörkrädd, fast kan inte sova om det är lampor på men annars usch!! sen hatar jag alla kryp, spindlar, myror, allt! allt som kryper, krälar, ålar, vad som helst. uschuschusch! får panik bara jag tänker på det, hehe.

jaa, nå jag vet inte vad jag ska skriva. har kanske varit lite dålig på att uppdatera nu, eller? ja, linda tycker iallafall det.

måste bara skriva en skit äcklig sak, igår på jobbet så satte jag ett gulligt strutsplåster på mitt finger, för började blöda lite. och nyss tog jag bort det och mitt finger har typ ruttnat! helt vitt och äckligt, huj! blä, nu ska jag gå och tvätta mitt finger eller något. hehe, hejdå!


absolut världens hetaste man! kollade en film som heter burlesque igår och rekommenderas starkt. varför? jo för att denna superheta sexbomb var med. och annars allmänt bra också. grrrr, dreglar ihjäl mig. mumsfilibaba! finns det nån tjej som inte kan hålla med om att denna grabb är vrålsnygg så kontakta mig så ska ni få höra! ;)
grau. punkt. hejdå.


Day 25 – A first

öö.. nå efter lite tänkade och brist på fantasi så säger jag min första vän. det var maria juntto. året var 1992 tror jag? vi båda var två skitungar från tjärhovet som gick i blöja och började hos våran dagmamma inger järlstig. just dom första åren kommer jag väg inte ihåg någonting av men det står lite i min babybok. sen började vi båda hos en annan dagmamma när vi var lite äldre, hos sally styrman. där träffade vi även annika styrman! som senare blev en av de första vännerna också. och vilken tur jag har som har kvar dessa två än idag :) jag och marro umgicks väl som mest från det år vi träffades fram till 7-8 kanske? även om vi kanske inte "fjantar" runt som jag med ärlighet kan säga att vi gjorde i alla år, så har vi ju ännu kontakten.


idag sov jag ganska länge, till typ halv 11 och vaknade upp ur någon dröm och kände mig helt slut i skallen. stack nästan på en gång och handlade på ica. sen for jag till grankullen, körde skotern till industriområdet. usch tycker inte om att köra på asfalt.

sen tog jag en kaffe med morsan och hejade på herrarnas stafett i skid vm. jävligt spännande men tyvärr kom norrmannen och tog guldet. sen for jag ut på en promenad med tösen, började prata med nån granne här som jag aldrig sett förr, men hon var trevlig. tyckte tösen var så söt och frågade en massa. fortsatte runt industriområdet, men sen började tösen strejka så fick bli dags att röra sig hemåt. när jag kom hem så såg mitt hår ut som att jag åkt cab när det varit storm ute. hehe.


jaja, nu svamlar jag bara. nu mer kaffe. hej!

Day 24 – Something that makes you cry

confessions of me: jag är lite av en lipsill ibland. och då börjar jag böla av typ filmer mestadels! gud vad töntigt egentligen, men that's me! typ dear john, då hade jag floder i min soffa. charlie st. cloud, som jag just kollade, skänkte också lite floder i min soffa. sen hade jag någon period ett tag för några år sen då jag lipade till typ varje oc avsnitt. hehe. sen brukar jag ibland bryta ut i tårar när jag är stressad, har mycket att tänka på. en gång när jag började med ett annat "märke" på p-piller, då var jag jätte känslig och kunde börja gråta av ingen orsak egentligen.

jag kan börja gråta om det har hänt något för någon vän. om jag ser att den mår dåligt med tårarna i ögonen.

en liten summering av vad som får mina tårkanaler att strömma :) hehe


idag har jag varit helt inne på att fara ut med skotern, jessica skulle med men fick inte tag på henne. så tillslut ville frida med, och så lät jag även lillsyrran komma med. jag hämtade skotern från industriområdet och körde den hem till mamma, där en väldigt taggad frida och emilia väntade. kokade lite kaffe och så stack vi iväg. mamma var lite orolig över att föret på isen skulle vara dåligt men det var inte så farligt. körde till stugan, och när jag körde upp på ön märkte jag att det var jävligt mycket snö, pudersnö. URS! nå, vi höll på att fastna men så slängde jag av frida och emmi från skotern och så körde jag upp på ön. stackarna kom helt slut upp till stugan av allt plumsande. vi hämtade nyckeln till grillstugan, satte igång lite eld och började grilla korv. vi åt en HEL FALUKORV! hahah. men då tänkte vi att "ja, vi kanske fastnar när vi ska härifrån så då slipper vi svälta ihjäl iallafall" och så smed vi lite planer vad vi skulle göra OM vi skulle fastna på ön, hehe. strax efter tre tänkte vi bege oss mot stan, jag fastnade med skotern! yeyy! efter lite grävande, puttande, knuffande och gasande som ville skotern ge sig och jag gasade iväg, men körde inte samma väg ner för ön utan tog via en annan strand. ca. 10 meter från isen sjönk skotern IGEN! 10 cm med kramsnö, 1 meter pudersnö och där satt vi. efter lite om och men av grävande hämtade vi en plog och en spade. jag har nog aldrig svurit så mycket på en och samma dag som jag gjorde idag. helvete vilket jobb det var alltså, var i princip tvungen att ploga en "väg" fram till isen för att inte behöva sjunka igen. sen gasade jag järnet och så kom jag ut på isen iallafall. emmi "slaven" fick promenera upp med plogen och spaden till stugan igen.

finally home, sa vi sen!


nu är jag loppu slut, och ska sova gott inatt:) men det var jävligt kul att få fara ut med skotern igen. och till stugan framför allt.

goodnight i förskott vänner! hej



RSS 2.0